ALACANT

D' Alacant no us puc parlar en primera persona perquè no he estat mai. El meu fill celíac va anar-hi durant uns quants dies amb uns amics, però van llogar un apartament i s'ho cuinaven tot a casa. De tota manera vaig preparar aquest mapa on podia trobar els llocs que pogués necessitar.

En alguns establiments veureu uns *** davant del nom, aquests estan acreditats o al menys ho estaven en el moment de la creació del mapa.

Aquest és l'enllaç de l'Asociación de Celíacos de la Comunidad Valenciana.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com