DOLÇOS

Esta clar que abusar del dolç no ens beneficia. Si a més de sucres duen greixos i altres ingredients no saludables, es converteixen en productes de consum esporàdic. Donat el consell, hem de ser francs i admetre que de tant en tant podem treure'ns el desig amb alguna d'aquestes cosetes. De fet en algunes situacions se'ns poden convertir en un kit de supervivència i no deixar-nos amb la panxa buida.

Schär és possiblement la marca més coneguda pels celíacs. L'ampli ventall de productes fan possible que trobem tot allò que necessitem en un sol fabricant. A més a més té la virtut d'emular els dolços que abans podíem menjar i que ara no ens estan permesos. Gràcies a aquesta marca podreu disfrutar del kinder bueno de tota la vida però sense gluten! 

Et faré una mica més feliç quan et digui que Schär ja comercialitza al nostre país les galetes Orangino. Recordeu les PIM'S? Aquella galeta tova amb melmelada de taronja per dins i una capa de xocolata a una de les seves bandes? Doncs ja la podeu trobar!!!! 

Seguim amb Schär i el seu Crispy Wafer. És un snack cruixent, amb galeta "barquillo" i coberta de xocolata amb llet. Una delícia!

Si abans de ser celíacs us agradaven els Kit Kat, no cal que us digui qui ens ha fet la nostra versió. Doncs Schär! perquè no ens falti de res! El nostre Kit Kat es diu Twin Bar.

Aquestes barretes es diuen Choco Snacks i són de la marca ESGIR. Aquest fabricant també ens ofereix una bona varietat de productes. Aquest concretament són dues barretes de cereal farcides de crema de cacau i avellanes. No cal dir cóm estan! Es venen en packs de tres envasos i a cada envàs hi van dues barretes.

HAPPY FARM no és una marca que trobem fàcilment al mercat. Aquestes galetes amb trossets de xocolata són molt bones. Cruixents i de sabor molt agradable. Les podeu trobar per internet i a algunes botigues especialitzades. 

A supermercats Mercadona podeu trobar aquesta delícia. És un pastisset de pa de pessic envoltat tot ell de xocolata negra. A cada paquet n'hi van 8 i estan embolicats individualment, la qual cosa garanteix que es conservin perfectament sense assecar-se. Això si li doneu temps a que s'assequin.... 

A Mercadona també podeu trobar aquestes "tortitas" d'arròs amb xocolata negre i també amb iogurt.

Pel meu gust aquestes són molt més bones que les de blat de moro que també podeu trobar allà. Són un snack perfecte per mig matí o per portar a la bossa "per si de cas"

Segueixo amb productes d'Hacendado que ens permeten no restringir els nostres capricis. La xocolata amb llet i cookies és d'aquelles coses que agafes una miqueta i als minuts tornes a agafar-ne una mica més. Trosset a trosset et menges mitja rajola sense adonar-te'n!

Hi ha moltes marques de xocolata específiques per fer postres que també són sense gluten, però la veritat és que m'agrada moltíssim el sabor d'aquesta. La rajola va marcada perfectament per trencar cada trosset amb facilitat i porta la marca del seu pes, tot un detall per part del fabricant. 

A Supermercats CONDIS trobem molts productes de marca blanca sense gluten i molt ben etiquetats. Aquest cacau té un gust molt intens i l'utilitzo molt per fer pastisseria, tot i que és específic per fer xocolata a la tassa.