FARINES I ARREBOSSATS

Abans del diagnòstic només tenia farina de blat i pa ratllat a l'armari de la cuina. Una vegada diagnosticats tenim un armari ple de farines i pa ratllat per fer elaboracions diferents. Si ets de fer pastisseria o rebosteria a casa comença a fer espai perquè hi ha un munt de farines que et poden ajudar a obtenir bons resultats.

DANI té aquest pa ratllat per fer arrebossats més rústics, gruixuts i saborosos. Esta fet de pèsol i això li atorga un sabor especial. El que m'agrada molt d'aquest pa ratllat és que no absorbeix molt oli i deixa el producte final cruixent i gens embafós. 

Com podeu veure a l'envàs, és idoni per arrebossar pollastre a trossos o fer nuggets. Tenen la versió normal i la versió picant. És fàcil de trobar als supermercats.

A Mercadona trobem aquest pa ratllat amb una textura fina i un sabor prou bó. L'utilitzo per fer sobretot croquetes i mandonguilles. 

Amb aquest preparat per Tempura de la marca NATUR IMPROVER, fer una tempura de verdures o gambes és molt senzill. Seguir les instruccions al peu de la lletra us garanteix un resultat excel·lent. Els espàrrecs verds de la dreta triomfen a casa fins i tot als no gaire amants de les verdures.

Schär té diferents mix de farines depenent de quina elaboració es vulgui preparar. Una de les que no em falten mai és la Mix C Dolci perquè és específica per fer galetes, pans de pessic, magdalenes etc. Es pot trobar amb facilitat als supermercats.

La marca MOARA té un assortit molt ampli de farines i millorants certificats sense gluten. De tant en tant faig una comanda per internet i en tinc per una bona temporada. Des de farina d'arròs, tapioca, blat sarraí, midons de blat, de blat de moro, fècula de patata, psyllium, goma xantana, etc. Ja sabeu que a l'hora de fer pa o pastisseria sense gluten, la llista d'ingredients acostuma a ser llarga i a vegades no sabem on trobar-ho. Ho demano a foody que a més a més són molt seriosos y ho porten perfectament envalat.