PRECUINATS I CONGELATS

Quan cuino brou, llenties, cigrons amb espinacs etc, en faig un parell de racions més expressament i les deixo al congelador. Això em permet tenir a mà menjar casolà a punt quan anem amb el temps just. A més a més, al supermercat trobem plats precuinats i congelats que tot i que són de consum esporàdic ens poden ajudar en un moment donat.

És cert que quan faig croquetes en faig tantes que sempre en congelo per tenir-ne per altres vegades. Alguna vegada s'ha donat el cas que les hem acabat i hem fet aquestes de pernil de la marca MAHESO. He de dir que per ser congelades son prou bones i junt amb una amanida o un plat de sopa et solucionen un sopar.

Com que aquesta web és per totes les edats, m'adreço aquesta vegada al públic més jove. Tenir una bossa al congelador dona joc perquè si s'escau algun adolescent pugui fer-se el dinar en un moment o ens poden anar genials si preparem una festa d'aniversari a base de platets per picar.

Pelar i tallar un parell de patates no costa gaire, però que es fregeixin porta el seu temps.

A Supermercats CONDIS trobeu perfectament etiquetades sense gluten les patates prefregides. Es fregeixen en pocs minuts i podeu escollir entre dos tipus de tall, les clàssiques i les molt fines.

I com que tot no poden ser fregits, ens hem d'acostumar a tenir al congelador alguna verdura que en un moment donat puguem preparar en poc temps. Saltar una mica de ceba, pernil salat i afegir els pèsols, ens permet menjar-los quan no són en temporada o preparar una crema de manera ràpida. 

FINDUS té una gama molt amplia de verdures i hortalisses. Tot i ser un producte genèric sempre cal mirar l'etiquetat.