PASTA

La primera vegada que provem la pasta sense gluten se'ns queda una cara de "i això he de menjar la resta de la meva vida?". Afortunadament, tenim bons fabricants de pasta que milloren el seu sabor, textura i varietat. Si no has trobat encara la pasta que t'agrada potser et serveixi la meva opinió.

Barilla és una de les marques més conegudes per la seva qualitat. Realment, la seva gama de pasta sense gluten té molt èxit entre els celíacs més exigents, ja que és la que més s'assembla a la pasta amb gluten. La gama amb gluten i sense gluten van empaquetades amb el mateix format i disseny, però han posat la llegenda "senza glutine" i el segell de l'espiga barrada ben gran per no cometre equivocacions.

Els fideus LA ROSA són els adequats per fer fideus a la cassola. Necessiten una bona proporció de líquid per coure'ls i obtenir un resultat final ben bo. 

Els compro per internet a l'empresa foody, ja que a les botigues físiques no els he trobat mai.

Si t'agrada el menjar assiàtic, ja pots elaborar els teus noodles d'arròs o bé els fideus d'arròs d' ACECOOK etiquetats sense gluten. La seva cocció és molt breu, només 2 o 3 minuts i després s'esbandeixen bé amb aigua per treure l'excés de midó i així evitar que s'enganxin. Acompanyats de verdures i pollastre amb salsa de soja sense gluten, tens un plat complet i senzill. Els pots trobar a Mercadona.

FELICIA té molt bona relació qualitat-preu. Els fideus concretament els utilitzo sobre tot per fer sopa a l'hivern, ja que agraden als no celíacs de casa i m'estalvio fer dues sopes diferents. També són la mida idònia per fer fideuà.

Els macarrons són molt bons, però han de ser fets i menjats. Si te'n sobren i els escalfes es trenquen tots. És la única pega que tenen.

De la mateixa marca també hi ha espagueti.

Els trobo a Mercadona