SNACKS SALATS

Si és que a qui li agrada el salat, sempre està disposat a picar. Els snacks tan bons i addictius que si comences no pots parar. Reunions d'amics, per acompanyar una cervesa o veient un partit, els snacks estan molt presents en els moments d'oci. 

Els Salinis de Schär són uns mini pretzels saladets i molt cruixents. Cada vegada que vaig amb avió en porto a la bossa i així m'asseguro entreteniment pel viatge. La bossa és petita així que és la mida adient per picar sense passar-se. 

Les galetes salades Saltí de Schär són una alternativa per picar soles o per muntar uns canapès en un moment. Acompanyar-les amb formatge crema, salmó o patés. Aquestes també van venir amb mi  de viatge i em van alleugerir els retards a l'aeroport.

Quantes vegades ens passa que anem a prendre alguna cosa a un bar i ens posen uns cacauets de cortesia. Esta clar que nosaltres hem d'estar segurs que són sense gluten, però sovint ho preguntem i no ens ho saben dir. Doncs aneu preparats i porteu-los a la bossa. Que ningú es quedi sense picar!