SNACKS SALATS

Si és que a qui li agrada el salat, sempre està disposat a picar. Els snacks tan bons i addictius que si comences no pots parar. Reunions d'amics, per acompanyar una cervesa o veient un partit, els snacks estan molt presents en els moments d'oci. 

Els Salinis de Schär són uns mini pretzels saladets i molt cruixents. Cada vegada que vaig amb avió en porto a la bossa i així m'asseguro entreteniment pel viatge. La bossa és petita així que és la mida adient per picar sense passar-se. 

Les galetes salades Saltí de Schär són una alternativa per picar soles o per muntar uns canapès en un moment. Acompanyar-les amb formatge crema, salmó o patés. Aquestes també van venir amb mi  de viatge i em van alleugerir els retards a l'aeroport.

Quantes vegades ens passa que anem a prendre alguna cosa a un bar i ens posen uns cacauets de cortesia. Esta clar que nosaltres hem d'estar segurs que són sense gluten, però sovint ho preguntem i no ens ho saben dir. Doncs aneu preparats i porteu-los a la bossa. Que ningú es quedi sense picar!

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com