AMANIDA TÈBIA DE RAP, BOLETS I GAMBES

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

1 enciam fulla de roure

un grapat de canonges o espinacs frescos

8 gambes

8 rodanxes de rap

un grapat de bolets que t'agradin o un pot de bolets en conserva

vinagre, sal i oli

Renta l'enciam i aixuga'l. Talla'l a trossos i posa'l en un bol gran. Renta els espinacs o canonges, aixuga'ls i afegeix-los al bol.

Pela les gambes i salta-les amb una mica de sal i d'oli en una paella i afegeix-les al bol.

Treu l'espina del rap i la pell del seu voltant, sala'l i salta'l en la mateixa paella que has fet les gambes. Quan estigui fet de les dues bandes afegeix-lo al bol.

En la mateixa paella salta els bolets rentats si són naturals o escorreguts si són en conserva.

Fes una vinagreta amb dues parts d'oli i una de vinagre amb un polsim de sal. Amaneix amb la vinagreta tots els ingredients del bol i remena perquè quedi tot ben amanit.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com