BRANDADA DE BACALLÀ

RECEPTA DE THERMOMIX

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

2 grans d'all

100 gr d'oli d'oliva verge extra

100 gr d'oli de gira-sol

400 gr de bacallà dessalat a trossos sense pell ni espines

70 gr de llet

un polsim de pebre blanc mòlt sense gluten

Posa els alls al got i pica programant 5 segons, velocitat 7. Amb la pala baixa les restes d'all de la tapa i de l'interior del got cap a les fulles.

Incorpora els olis i programa 6 minuts, temperatura varoma, velocitat cullera. Retira a una gerra resistent a l'escalfor i reserva. Una manera d'evitar que una gerra de vidre es trenqui al introduir-hi un líquid calent, és posar-hi una cullera. El metall absorbirà ràpidament l'escalfor i protegirà el vidre.

Sense rentar el got posa el bacallà, la llet i el pebre. Programa 6 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Obra la tapa, baixa el got de la màquina i deixa temperar 10 minuts.

Posa el got a la màquina i tritura programant 30 segons, velocitat progressiva 5-10. Amb la pala baixa les restes de la barreja de la tapa i de l'interior del got cap a les fulles.

Amb el cubilet posat a la tapa, programa velocitat 5, sense programar temps. Aboca poc a poc l'oli reservat sobre la tapa. Aboca en un bol i reserva a la nevera. Serveix amb torrades.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com