BROQUETA DE MADUIXES AMB XOCOLATA

Ingredients per a 1 broqueta

4 ó 5 maduixes segons la mida

50 gr de xocolata negra de cobertura

20 gr de xocolata blanca (opcional) per decorar

Posa un cassó al foc amb dos dits d'aigua. Al damunt posa un bol amb la xocolata negra i deixa que es vagi desfent.

Renta les maduixes i treu el peduncle. Posa les maduixes en un pal de broqueta i posa-ho damunt d'un recipient, de manera que s'aguanti el pal pels extrems i permeti cobrir les maduixes amb la xocolata.

Quan tinguis la xocolata desfeta, aboca-la damunt les maduixes i ves donant la volta a la broqueta per tal que et quedin les maduixes cobertes per tots els costats. Deixa que es refredi i reserva a la nevera.

Desfés la xocolata blanca (pots fer-ho al microones a la mínima potència i vigilant cada 10 segons per evitar que es cremi). Decora amb xocolata blanca quan la broqueta estigui freda i la xocolata negra estigui ben sòlida.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com