BROU DE CARN

Ingredients per a 3 litres aproximadament1 ala de gall dindi

1 quart de pollastre o gallina o carcassa de pollastre

1 os de genoll de vedella

1 tros de costella de vedella

mig peu de porc

dos ossos d'espinada de porc

1 os de pernil que faci el caldo blanc

1 os de pernil salat

1 braó de xai

4 pastanagues

1 porro

1 nap

1 xirivia

dues branques d'api

sal

 

Posem en una olla gran tots els ingredients nets, la sal, cobrim d'aigua i posem a bullir. És necessari anar traient l'escuma que es va formant a la superfície per tal de rebutjar les impureses de la primera ebullició. Quan ja estigui ben desescumat el deixem a foc mig entre 75 a 90 minuts. Passat aquest temps el provem per rectificar de sal si és necessari, i el colem.

Per desgreixar el brou totalment és necessari deixar-lo refredar a temperatura ambient i després deixar-lo a la nevera unes quantes hores. El greix pujarà a la superfície i amb el fred formarà una capa sòlida que serà fàcil d'eliminar.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com