CALÇOTS EN TEMPURA

Ingredients

calçots

preparat de tempura sense gluten ( jo de Natur Improver)

aigua molt freda (com més freda millor)

abundant oli d'oliva

Pela els calçots deixant només la part tendre i una miqueta de les fulles verdes. Posa una olla al foc amb aigua i quan bulli, escalda els calçots durant 3 minuts. Retira'ls i deixa'ls que escorrin l'aigua damunt de paper absorbent i asseca'ls lleugerament.

Posa una paella gran al foc amb abundant oli d'oliva. Mentre s'escalfa l'oli, prepara la tempura en un bol gran per poder remenar la barreja amb comoditat. Segueix les indicacions del fabricant (jo la faig sense ou) i posa l'aigua que et demana molt, molt freda.

Una vegada tinguis la barreja de la tempura feta, introdueix els calçots i cobreix-los bé en la tempura. Quan l'oli estigui calent fregeix els calçots fins que estiguin daurats i retira'ls sobre paper absorbent per extreure l'excés d'oli.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com