CARXOFES AMB OUS I PERNIL

Recepta del Chef Carles Calsina del Restaurant Garbí de Castellar del Vallès

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

6 carxofes

8 ous

pernil serrà en llenques fines o encenalls

mantega

oli d'oliva

sal

En una cassola gran amb abundant aigua, una mica de sal i un raig de vinagre, bull les carxofes durant 15 minuts si són petites o 30 minuts si són grosses. És molt important que quedin ben toves, pots punxar-les amb la punta d'un ganivet per la part més ample per comprovar que estan tovetes. Passa-les a un escorredor i deixa que refredin una mica per poder-les manipular. Una vegada atemperades, pela-les fins deixar només la part més tendre i sense fibres i talla la part de baix de les fulles per evitar tota la part més fibrosa. Tálla-les a quarts (o per la meitat si són petitones) i extreu la part més peluda del cor.

En una paella posa una mica d'oli i mantega i sálta-les fins que tinguin un to daurat. Reserva-les al plat on les hagis de servir.

En una paella amb oli fes els ous ferrats i posa'ls damunt les carxofes. Posa el pernil pel damunt i amaneix amb una mica de l'oli calent de fer els ous.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com