top of page

CHIPS D'ALBERGÍNIA I PASTANAGA AMB MEL

Ingredients per a 4 persones


2 albergínies

4 pastanagues

farina de tempura o d'arròs

sal maldon

mel

abundant oli d'oliva suau.

 

 

 

Rentem les albergínies i pelem amb el pelador les pastanagues.

 

Posem abundant oli en una cassola fonda o un cassó gran, ens interessa molta quantitat d'oli calent per tal que la fritura ens quedi cruixent i no quedi oliosa.

 

Anem tallant les albergínies i les pastanagues amb la mandolina de manera que ens quedin ben primes. Si no teniu mandolina feu les pastanagues amb el pelador i l'albergínia amb ganivet intentant que quedin làmines ben primes.

 

Enfarinem les albergínies i les espolsem bé. Aneu enfarinant a mida que aneu a fregir per evitar que l'aigua que deixa anar l'albergínia ens remulli la farina. Les anem fregint i les deixem sobre paper absorbent un moment i les passem al plat. Si les deixem molta estona sobre paper absorbent se'ns quedaran toves en lloc de cruixents. Poseu poques albergínies a l'hora, interessa que es fregeixin sense amuntegar-se perquè ens quedin cruixents. Salem amb sal maldon cada tanda i els hi tirem un fil de mel pel damunt. No saleu abans de fregir les albergínies perquè us quedaran toves.

 

Quan ja hem acabat de fregir totes les albergínies, comencem a fregir les pastanagues SENSE enfarinar. Fem el mateix procediment de deixar-les en paper absorbent i passar-les al plat, salar i tirar un rajolí de mel.

chips alberginia pastanaga.JPEG
bottom of page