CHIPS DE MONIATO

INGREDIENTS PER A 4 GUARNICIONS

2 moniatos grans o 4 petits

abundant oli d'oliva suau 0'4º

escates de sal

Pela els moniatos i talla'ls a rodanxes ben primes amb la mandolina, si no tens mandolina pots fer-ho amb el pelador o a ganivet, però és important que quedin molt fines.

Posa abundant oli en un cassó i quan estigui ben calent ves posant d'una en una les rodanxes de moniato, en tandes de 10 rodanxes cada vegada. És imprescindible que no s'amunteguin per tal que et quedin cruixents. Tingues cura que no es cremin perquè es fan en seguida. Un cop fetes, treu-les amb una espàtula aranya (és un estri molt econòmic i va genial pels fregits) i deixa que escorrin bé l'oli a la pròpia espàtula, passa a un paper absorbent i posa a fregir la següent tanda de moniatos. Treu els que has deixat al paper absorbent i posa'ls a un plat sense paper, si els mantens molta estona en paper et quedaran tous.

Sala'ls amb escates de sal.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com