CHIPS DE PORRO

Ingredients per a 4 guarnicions

4 porros (només la part blanca i la verda més tendre)

1 litre d'oli d'oliva suau per fregir

Treu la primera capa dels porros i renta'ls bé. Asseca'ls amb un paper absorbent. Talla a juliana o a rodelles, com més t'agradi.

Posa 1 litre d'oli d'oliva suau a un cassó i quan estigui calent aboca una tercera part dels porros (si els poses tots a la vegada no et quedaran cruixents). Quan ja estiguin fets, treu-los amb una espàtula aranya i deixa'ls escórrer l'excés d'oli damunt de paper absorbent i passa'ls de seguida al recipient on vagis a servir-los. 

Fes el mateix amb la resta de porros.

Posa sal pel damunt i serveix.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com