CROISSANTS

Ingredients per 8 croissants petits

1 base de pasta de full sense gluten

1 ou batut per pintar-los

xocolata si els vols farcits de xocolata

Posa a preescalfar el forn segons les instruccions del paquet de la pasta de full.

Si la pasta de full és rodona, talla-la per la meitat, i de cada meitat fes una altra meitat i de cada quart talla pel mig, així tindràs 8 peces iguals. Si la pasta de full és rectangular, fes quadrats i de cada quadrat talla en diagonal per obtenir triangles iguals.

Si els vols farcits de xocolata, posa un tros de la xocolata que vulguis damunt de la part més ample de cada triangle.

Enrotlla cada triangle des de la part més ample cap a la part més estreta. Si els has farcit, prem una mica les puntes per a evitar que el xocolata surti mentre els forneges.

 

Bat l'ou i pinta'ls pel damunt. 

Forneja segons les instruccions del paquet de la pasta de full.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com