SALSA ESPANYOLA O DEMI GLACE

Aquesta salsa és un clàssic per acompanyar qualsevol carn.

 

Ingredients per a 4 persones

60 gr de maizena

60 gr de mantega

1 culleradeta de cafè de concentrat de tomàquet

500 ml del brou de bullir la carn.

 

 

Fes un roux posant la mantega en un cassó al foc, quan s'hagi desfet afegeix la maizena diluïda en 100 ml de brou fred i no deixis de remenar amb les varetes. Quan aquest roux obtingui un color més daurat afegeix el concentrat de tomàquet i remena i de seguida afegeix els 400 ml restants de brou. Hauràs d'anar remenant sovint fins que vegis que la salsa va reduint i obté una consistència semblant a la d'un xarop. Si la vols més espessa pots diluir una mica mes de maizena amb brou fred i afegir-la.

 

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com