LLUÇ AL FORN

Ingredients per a 4 persones

4 supremes de lluç sense espines 

4 patates mitjanes o 2 grans

8 grans d'all

3 guindilles caiena (només si vols un punt picant)

Pre escalfa el forn a 180º.

Pela i renta les patates i talla-les a rodanxes d'1 cm aproximadament. Posa paper de forn sobre la placa del forn i posa un rajolí d'oli, afegeix les patates, a ser possible que quedi una sola capa. Posa sal i una mica més d'oli per sobre. Forneja-les durant uns 20-30 minuts o fins que estiguin pràcticament toves.

Afegeix les supremes de lluç de manera que la pell quedi damunt de les patates, posa-li sal i un rajolí d'oli damunt de cadascuna. Posa-ho al forn de nou durant uns 15 minuts.

Mentre es forneja el lluç, pela els alls i talla'ls a làmines. Posa un bon raig d'oli en una paella i afegeix els alls i les guindilles caiena i deixa que es facin a foc lent per evitar que es cremin els alls.

Serveix al plat amb una base de patates, damunt el lluç i una mica dels alls amb el seu oli.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com