top of page

MONTADITO DE BOLETS I ROVELL CURAT

INGREDIENTS PER A 4 MONTADITOS

4 Llesques de pa sense gluten 

Bolets de temporada (en aquest cas trompetes)

4 rovells d'ou

sal

2 llenques de pernil ibèric

Agafa un recipient on hi càpiguen holgadament els 4 rovells d'ou però no els posis encara. Primer barreja 100 gr de sucre i 100 gr de sal comú. Posa una capa d'aquesta barreja al recipient, al damunt els rovells amb molta cura que no es trenquin i cobreix amb la resta de barreja de sal i sucre cuidadosament. Deixa que quedin totalment coberts durant 40 minuts.

Posa les llenques de pernil ibèric entre dos papers absorbents, posa-ho a un plat i posa al microones a màxima potència uns 2 minuts o fins que estigui cruixent. Pica amb la picadora per obtenir la sal de pernil ibèric. Reserva

Neteja els bolets i salteja'ls en una paella amb un raig d'oli i sense sal. Si li poses la sal ara, els bolets deixaran anar molta més aigua. Posa la sal quan ja estiguin saltats.

Posa sobre cada llesca de pa (que pots torrar lleugerament abans si vols) uns quants bolets, agafa un rovell d'ou curat amb molta cura i per treure l'excés de sal i sucre pots passar-lo per un rajolí d'aigua, sempre molt cuidadosament perque no es trenqui. Posa sobre el rovell una mica de pernil picat que has reservat.

MONTADITO TROMPETES I ROVELL CURAT.JPG
bottom of page