top of page

PA DE PESSIC GENOVÈS

Aquest pa de pessic és adequat per fer braç de gitano. Si et fixes no porta impulsor o llevat químic, de manera que no puja i a més a més ho fem amb una placa de forn per tal que ens quedi rectangular.

 

Ingredients per una base per a 8 persones

120 gr de sucre

4 ous

120 gr de farina sense gluten

un polsim de sal

Preescalfa el forn a 180 º

Bat el sucre i els ous fins que obtinguis una barreja cremosa. Afegeix la farina i un polsim de sal i segueix batent la barreja fins que estigui tot ben incorporat.

Posa un paper de forn damunt la safata del forn i aboca la barreja per tota la superfície, de manera que et quedi una capa prima i repartida per tota la safata.

Forneja uns 10 minuts, comprova si està cuit per dins punxant-lo amb un punxó. Si el punxó surt net vol dir que està cuit. Si surt brut de massa deixa-ho al forn 5 minuts més.

Quan treguis la safata del forn, posa al damunt un paper de forn lleugerament untat amb oli o mantega o bé un drap net lleugerament humit, i enrotlla el pa de pessic amb el paper o drap dins abans que es refredi del tot. Ho hauràs de fer amb molta cura perquè al ser prim i tebi pot trencar-se amb facilitat.

Reserva a temperatura ambient fins que s'hagi refredat del tot.

Una vegada estigui fred el pots desenrotllar i ja el tindràs llest per fer la resta de l'elaboració.

bottom of page