ENCENALLS DE XOCOLATA PER DECORAR

Si vols els encenalls d'un color, només has de tallar amb un pelador el lateral d'una rajola de xocolata.

Si vols fer encenalls de dos o tres colors, per exemple de xocolata blanca i negra, o de xocolata blanca, negra i amb llet, has d'agafar tires iguals de les xocolates que vulguis i apilar-les alternant els colors de les xocolates.

Embolica-les totes juntes amb film transparent conservant l'estructura apilada.

Posa-ho en un plat al microones a meitat de potència durant 40 segons. Quan ho treguis has de tenir les xocolates molt toves i amb cura de no cremar-te fes rodolar el paquet embolicat damunt del plat per tal que es barregin lleugerament les xocolates. Deixa refredar al congelador.

Quan estigui ben fred, treu el film, i amb un pelador ves fent làmines pel lateral on vegis els diferents colors. Pots conservar dins del congelador la part que et sobri per properes ocasions.

 

 

I

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com