FARCIT DE CREMA PASTISSERA

Ingredients per a farcir un pastís d'uns 28 cm de diàmetre

500 ml de llet

una branca de vainilla

4 rovells d'ou

150 gr de sucre

3 cullerades de maizena

Talla la branca de vainilla de dalt a baix i extreu les llavors.

Posa la llet a escalfar en un cassó junt amb la branca de vainilla oberta i les llavors.

Mentre en un bol barreja la resta d'ingredients.

Quan la llet estigui a punt de bullir, aparta-la del foc i afegeix la barreja, batent amb unes varetes per evitar els grumolls.

Posa la barreja a foc mig sense deixar de remoure fins que comenci a bullir de nou. Quan això passi retira del foc definitivament.

Passa-ho a un bol tapat amb film a pell (vol dir que el film toqui la barreja per evitar que es creï una crosta a la crema). Quan estigui fred deixa-ho a la nevera fins que tingui més consistència per farcir el pastís.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com