FARCIT DE NATA

Ingredients per a farcir un pastís d'uns 24 cm de diàmetre.

200 ml de nata per muntar (més del 35 % de matèria grassa)

una culleradeta de sucre

opcional un sobre de NATAFIX (assegura't que sigui sense gluten)

La nata ha d'estar molt freda. Uns minuts abans de muntar-la, és interessant posar el recipient on vagis a muntar-la al congelador. Com més fred sigui el recipient i més freda la nata millor et muntarà.

Posa la nata en un bol i la culleradeta de sucre. Si optes per posar un sobre de NATAFIX, també incorpora'l ara. Aquest producte fa que la nata quedi més ferma i s'aguanti durant més temps. És un bon ingredient a emprar si has de preparar la nata un dia abans de menjar-la. No té cap sabor, per tant no et modificarà el sabor de la nata.

Amb les varetes elèctriques comença a muntar la nata i no paris fins que obtinguis la consistència ben ferma.

Reserva a la nevera fins que l'hagis d'utilitzar.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com