FARCIT DE TRUFA

Ingredients per a farcir un pastís d'un diàmetre aproximat de 24 cm

250 gr de nata per muntar (mínim 35 % de matèria grassa)

75 gr de xocolata negra de cobertura sense gluten

35 gr de sucre

1 sobre de NATAFIX opcional

La trufa s'ha de muntar quan està ben freda. Et recomano fer l'elaboració un dia abans d'haver de muntar-la.

Posa la nata en un cassó al foc junt amb el sucre i quan comenci a bullir aparta del foc i afegeix la xocolata removent bé per integrar-la.

Quan la tinguis ben integrada, torna a posar el cassó al foc fins que torni a bullir i aleshores retira del foc definitivament.

Deixa refredar en un bol fins que estigui a temperatura ambient, i després reserva el bol tapat amb film a la nevera fins l'endemà o mínim 10-12 hores.

Quan vagis a muntar-la pots afegir el sobre de NATAFIX per tal que et quedi més contundent. Aquest producte no modifica el sabor de la trufa, només dona més fermesa i fa que duri ferma més dies.

Amb les varetes elèctriques munta la trufa fins que estigui ben ferma i reserva a la nevera fins que la vagis a fer servir.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com