CARXOFES ARREBOSSADES

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

8 carxofes

unes branques de julivert (per que no s'oxidin les carxofes)

ou

pa ratllat sense gluten

oli d'oliva

Posa una cassola amb aigua al foc. Mentre s'escalfa l'aigua, pela les carxofes i talla la part de les fulles de manera que et quedi només la part tendre. Tálla-les a quarts i treu la part peluda del cor. Quan l'aigua bulli pósa-les a la cassola amb una mica de sal i el julivert. Déixa-les bullir a foc moderat uns 8 - 10 minuts o fins que estiguin ben tendres. Pássa-les a un escorridor i asséca-les lleugerament amb un paper absorbent.

Arrebossa-les amb ou i pa ratllat i fregeix-les en abundant oli.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com