top of page

SOBRE NOSALTRES

 

 

Al juliol de 2015 van diagnosticar al meu fill de 14 anys de celiaquia, i al gener de 2016 me la van diagnosticar a mi als 48 anys. La nostra història és una de tantes on primer es diagnostica a un fill i posteriorment a un dels pares, i en ambdós casos va ser una "sorpresa".

 

A ell el van diagnosticar arrel d'una erupció sobtada a la pell, que després de moltes proves va resultar ser Dermatitis Herpetiforme i a partir d'aquí vam saber que era celíac. Tot i que la malaltia li va arribar en plena adolescència, la seva paciència i adaptabilitat a la nova situació, va fer que el procés d'aprenentatge fos molt més fàcil. El meu també va ser un diagnòstic sorprenent. Mai havia tingut cap símptoma, o al menys cap que jo relacionés amb la celiaquia, però sí que tenia el budell molt afectat. Amb el meu diagnòstic ja érem dos celíacs a casa, un tàndem, i hauriem de pedalar junts.

Des del primer dia vaig tenir la necessitat de recaptar tota la informació necessària per saber què, com i on podríem menjar. I així va ser com va néixer aquest projecte, en principi era una eina per a ell,  6 mesos després també per a mi, i ara espero que ho pugui ser també per a tots vosaltres.

IMG_4146.jpg
bottom of page