SOBRE NOSALTRES

 

 

Al juliol de 2015 van diagnosticar al meu fill de 14 anys de celiaquia, i al gener de 2016 me la van diagnosticar a mi als 48 anys. La nostra història és una de tantes on primer es diagnostica a un fill i posteriorment a un dels pares, i en ambdós casos va ser una "sorpresa".

 

A ell el van diagnosticar arrel d'una erupció sobtada a la pell, que després de moltes proves va resultar ser Dermatitis Herpetiforme i a partir d'aquí vam saber que era celíac. Tot i que la malaltia li va arribar en plena adolescència, la seva paciència i adaptabilitat a la nova situació, va fer que el procés d'aprenentatge fos molt més fàcil. El meu també va ser un diagnòstic sorprenent. Mai havia tingut cap símptoma, o al menys cap que jo relacionés amb la celiaquia, però sí que tenia el budell molt afectat. Amb el meu diagnòstic ja érem dos celíacs a casa, un tàndem, i hauriem de pedalar junts.

Des del primer dia vaig tenir la necessitat de recaptar tota la informació necessària per saber què, com i on podríem menjar. I així va ser com va néixer aquest projecte, en principi era una eina per a ell,  6 mesos després també per a mi, i ara espero que ho pugui ser també per a tots vosaltres.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Subscriure’s a CAP PLAT AMB BLAT és voluntari i gratuït, únicament necessito el teu nom i correu electrònic per poder-te enviar informació que consideri que pot ser del teu interès.  Les teves dades seran tractades confidencialment, no es cediran a tercers ni en faré cap altre ús que no sigui estrictament el d’enviar-te informació.

Accepta la política de privacitat abans de clicar ENVIAR. Rebràs immediatament un correu electrònic confirmant la teva subscripció. Si no el reps a la safata d'entrada és molt probable que el tinguis a correu no desitjat, per poder-lo llegir mou-lo a la safata d'entrada.

En qualsevol moment pots donar-te de baixa de la subscripció, enviant un correu electrònic a capplatambblat@gmail.com.

© 2023 by Shades of Pink. Proudly created with Wix.com